Microneedling: DermaPen

dermapenDe DermaPen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van MicroNeedling. Door de kleine handzame DermaPen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. De klanten ervaren hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn.

DermaPen maakt gebruik van kleine naaldjes die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen en de aanmaak van collageen wordt versneld. Door de automatische vertikaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare hoogte van de naaldjes, verhoogt de DermaPen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten. Een behandeling met de DermaPen kan net zo effectief zijn als andere behandelingen zoals bv. een chemische peeling of een laserbehandeling.

De DermaPen is geschikt voor de behandeling van: fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën, zon beschadigde huid en littekens.

DermaPen behandelmogelijkheden:

Hoe ervaart u de behandeling?
De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan een rollerbehandeling, en goed te verdragen is zonder verdoving. Wordt er op gevoelige plekken een behandeling uitgevoerd, kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van Emla- Crème. Deze crème wordt een uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking. ( Crème enkel te verkrijgen op huisartsen recept)

Hoe ziet de huid er na de DermaPen behandeling uit?
Afhankelijk van het soort huidoppervlak en het soort behandeling zal de huid er roze- rood uit gaan zien. Bij sommige huidtype zal dit snel verdwijnen en bij andere huidtype kan het enkele dagen rood blijven. Daarna gaat de huid licht schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen er nu afschilferen en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak