Structurele en duurzame huidverbetering

dermapen-mtsrollerMicroneedling systemen: DermaPen & MTS Roller

Microneedling kan gebruikt worden bij huidafwijkingen of huidstructuren zoals:  acnelittekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen. Het doel is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en om meer rendament uit uw product te krijgen dankzij een betere product penetratie.

Microneedling is een behandeling waarbij met een vibrerend rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Bij Schoonheidssalon Daniëlle van Kicken gebruiken wij de twee meest moderne microneedling systemen, namelijk de DermaPen en de MTS (Microneedling Therapy System)-Roller. Gebruik de onderstaande logo’s om meer informatie te krijgen over deze twee revolutionaire huidtherapiesystemen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

DermaPen micro-needlingMTS Roller micro-needling

microneedling

Gratis en deskundig huidadvies?

Daniëlle van Kicken is al jaren een expert op het gebied van huidproblemen en kan putten uit een ruim aanbod behandelingen. Na een gedegen intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld en wordt u geadviseerd op het gebied van de behandelingen én de producten voor de thuisverzorging.

Maak een afspraak