Medische huidverbeteringssystemen

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

Hyperpigmentatie, actinische keratosen, acne, symptomen van vroegtijdige veroudering zoals o.a. huidslapte, rimpels, ouderdomsvlekken en andere huidaandoeningen: Dr. Obagi bestrijdt ze niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid.

Bij schoonheidssalon Daniëlle van Kicken in ‘t Gooi bieden wij alle productlijnen aan. Naast de Obagi Medical® producten voor gebruik in de kliniek is er ook een professionele huidverzorgingslijn ontwikkeld voor thuisgebruik.

3097

 • Producten van Dr. Obagi

  logo_obagi_medical

  Producten van Dr. Obagi zijn medische producten voor gebruik in de kliniek. Zo werkt Dr. Obagi  met verschillende peelings. Peelings worden gebruikt om de huid te verjongen en bepaalde huidproblemen te behandelen, zoals het verminderen van ouderdomsvlekken, –rosacea,  –zwangerschapsmaskeracnelittekens, fijne lijntjes, grove poriën of het opfrissen van een grauw uitziende huid. Wilt u meer informatie over de beste producten voor uw huid? Vraag ons dan om advies.

  • Obagi Blue Peel: een peeling, die wordt uigevoerd door uw arts, in combinatie met het Obagi Nu-Derm Fx Systeem.
  • Obagi Clenziderm M.D.: een 3-stappen, therapeutische acnebehandeling, inclusief een vloeibare vorm van benzoylperoxide, waarvan klinisch is bewezen, dat deze diep penetreert en acne snel vermindert.
  • Obagi Nu Derm Fx Systeem: versnelt de celvernieuwing, voor matige tot ernstige zonbeschadigde huid.
  • Obagi Professional C Serums: krachtige vitamine C serums voor maximale dagelijkse antioxidantbescherming.
  • Obagi Rosaclear: het eerste en enige complete, therapeutische systeem om de tekenen en symptomen van rosacea te behandelen
 • ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi

  zo-skin-health

  ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi is een professionele huidverzorgingslijn ontwikkeld voor thuisgebruik. ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi maakt een eind aan bijvoorbeeld een grauwe huid, rimpeltjes, acne en pigmentvlekken.

 • ZO® Medical

  zo-medicalSchoonheidssalon Daniëlle van Kicken in het Gooi (Eemnes) heeft bij behandeling de beschikking over de complete productlijn! Producten van Dr. Obagi zijn bij uitstek geschikt bij pigmentafwijkingentalg (Vette huid), Zonbeschadiging, Acne, Overige inflammatoire aandoeningen, Algemene huidveroudering

Bestel in de Webshop

zo-skin-health zo-medical