Last van ongewenste haargroei?

Last van ongewenste haargroei en je wil er definitief van verlost zijn? Er zijn meerdere manieren om definitief te ontharen namelijk elektrisch ontharen en IPL ontharing. Wanneer IPL ontharing niet mogelijk is (niet alle haarkleuren en huiden zijn geschikt) wordt elektrisch ontharen toegepast.

Overbeharing in het gezicht? IPL in het gezicht wordt het door zorgverzekering vergoed!!

ontharenBLEND ELEKTRISCH ONTHAREN

Sinds 1948 wordt de methode in Amerika toegepast en sinds 1980 ook in Nederland. De Blend methode is gebaseerd op het principe van het gelijktijdig toedienen van twee stroomsoorten. Gelijkstroom en wisselstroom door een naald in aangepaste dosering. De wisselstroom blokkeert het pijngevoel van de gelijkstroom en verstekt de werking van loogvorming. Het duurt 10 tot 15 seconden voordat het hele haarzakje vernietigd is indien het haartje in de groeifase is. De Blend methode is niet geheel pijnloos. De aan het uiteinde van de naald ontwikkelde warmte wordt eventjes gevoeld. Afhankelijk van de individuele pijngrens wordt de stroomsterkte ingesteld. Hierdoor is de Blend methode voor praktisch iedereen een verdraagbare behandeling.

IPL FLITSLICHTMETHODE

Maak nu een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met IPL behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscremes definitief tot het verleden. De IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt minimaal een periode van 4 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haarfollikels uit te schakelen. Gemiddeld zijn 5 tot 8 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat optimaal te houden adviseren wij ieder jaar een onderhoudsbehandeling.

Gratis en deskundig huidadvies?

Daniëlle van Kicken is al jaren een expert op het gebied van huidproblemen en kan putten uit een ruim aanbod behandelingen. Na een gedegen intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld en wordt u geadviseerd op het gebied van de behandelingen én de producten voor de thuisverzorging.

Maak een afspraak