Er is echt wat te doen tegen Rosacea!

  • Rosacea voor en na
Snel blozen, roodheid op wangen, kin, neus en/of voorhoofd, zichtbare haarvaatjes in de huid en soms ook nog ontstoken acne-achtige puistjes; allemaal symptomen van rosacea. 10% van de bevolking heeft rosacea. 79% hiervan weet niet dat ze behandeling van deze aandoening nodig heeft. Gelukkig is rosacea (afhankelijk van het stadium waarin de aandoening voorkomt) goed behandelbaar.

Behandelmethoden

  • De NLite-V™ laser: is hiervoor uitermate geschikt  (eventueel in combinatie met IPL indien nodig) en behandelt uw huid zacht zonder beschadiging. U kunt na de behandeling rustig weer naar uw werk.
  • De CR Peeling is een zachte peeling die langzaam in tijd wordt opgevoerd zodat uw huid het goed kan verdragen. Deze peeling verminderd rocasea en extreme roodheid .
  • Diverse producten (o.a. Obagi Medical)

Gratis en deskundig huidadvies?

Daniëlle van Kicken is al jaren een expert op het gebied van huidproblemen en kan putten uit een ruim aanbod behandelingen. Na een gedegen intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld en wordt u geadviseerd op het gebied van de behandelingen én de producten voor de thuisverzorging.

Maak een afspraak