Lifting & huidverjonging zonder operatie

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

 

Wat is het middel?

Bio-absorbeerbare draden (huidverjongingsdraden, lifting draden of PDO draadlift genoemd) zijn de beste cosmetische techniek om de huid te verjongen, te liften en de gezichtscontouren te verbeteren. Gedaan met rimpels en leeftijdszorgen, herstellen van elasticiteit en frisheid zonder operatie. Deze nieuwe techniek zal instant collageen aanmaak mogelijk maken waardoor een natuurlijke face-lifting als resultaat zichtbaar zal zijn. Duidelijk zichtbare anti-aging – voor iedereen die de eerste tekenen van veroudering begint vast te stellen!

Het materiaal van de mesodraden, polydioxanone, is volkomen veilig voor het lichaam, het is een natuurlijke reactie van het lichaam om celhernieuwing in het weefsel te activeren, boost aan collageen aanmaak te stimuleren en eveneens het regeneratie proces van de huid versnellen.

Meso thread lifting is de perfecte vervanging van de traditionele facelift bij de plastisch chirurg maar met het voordeel dat er niet hoeft gesneden te worden en dus geen littekens zullen te zien zijn, dat het ook veel goedkoper is en dus financieel haalbaar voor iedereen, dat er geen herstelperiode is en de behandeling pijnloos is. Heel erg geschikt om de hangende huid weer strak te maken en een mooie reconstructie van de contouren te creëren.

Hoe werkt het?

Meso draden worden geabsorbeerd (biodegradable) en uitgescheiden binnen de 180 a 240 dagen, tijdens deze periode zullen de draden actief hun werk doen om uw huid weer mooi en strak te maken. Het resultaat blijft ongeveer 2 jaar behouden, waarna de procedure eventueel kan herhaald worden, zonder schade voor de gezondheid. De meso thread lifting / PDO draadlift kan gecombineerd worden met andere cosmetische behandelingen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Meso thread lifting / PDO draadlift kan toegepast worden op het hele lichaam. Uitgesproken leeftijdsgebonden veranderingen zoals: nasolabiaalplooien – nasale traangroef – plooien voor en achter het oor – onderste oogleden – dubbele kin – verticale en horizontale frontale rimpels – rimpels rond de ogen – mond en neerhangende buitenranden van de wenkbrauwen – plooien van de huid op de kin, nek en decolleté – slappe huid en weefsel op de billen, buik, armen en benen.

Duurtijd van één behandeling is afhankelijk van het aantal draden die nodig zijn voor de te behandelen indicatie. Normale anti aging met ca. 20 draden zal ca. 1/2 uur in beslag nemen voor de behandeling.

Behandelresultaten

  • Meso Thread Lifting

Geheim van een fantastische huid

Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

Inschrijven Nieuwsbrief