Lifting & huidverjonging zonder operatie

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Direct na de behandeling ziet u al een subtiel liftend effect. Dit komt door de kegeltjes die zorgen voor een lichte spanning waardoor het gebied in het gezicht of de hals wordt gelift. In de weken daarna wordt dat effect nog versterkt.

Na de behandeling activeert het lichaam de cel vernieuwing in het weefsel en stimuleert het de aanmaak van collageen. Deze natuurlijke reactie vormt zich precies in de richting van de draad en bouwt een stevig collageennetwerk op. Terwijl de draad dus langzaam oplost in de maanden na de behandeling, blijft dit netwerk van collageen zijn verstevigende werking geven aan de huid. Het volume neemt toe en rimpels verminderen. Het resultaat is een natuurlijk ogende verjonging van het gelaat of hals. Het effect is goed te beoordelen na drie tot vier maanden.

Behandelresultaten

Wat zijn de mogelijkheden?

De indicatiegebieden zijn:

  • Decolleté
  • Hals
  • Hangende oogleden
  • Jukbeenderen
  • Kaaklijn
  • Marionetlijnen
  • Mondhoeken
  • Neuslippenplooi

Wat is het middel?

Bij threads worden er oplosbare draden van polymelkzuur ingebracht om de huid te liften. Van polymelkzuur wordt al ruim 50 jaar chirurgisch hechtdraad gemaakt. Natuurlijk zijn de draden van Silhouette Soft niet hetzelfde als chirurgisch hechtdraad. De draden van Silhouette Soft zijn voorzien van minuscule kegeltjes en knoopjes. Dit zorgt ervoor dat de draden na de behandeling goed blijven zitten en dat er collageen wordt aangemaakt rondom deze draden. Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid. Een Silhouette Soft behandeling zit dus tussen injectables en een traditionele facelift in.

Bekijk hier de video met uitleg

Geheim van een fantastische huid

Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

Inschrijven Nieuwsbrief