Laserbehandelingen bij huidproblemen

Schoonheidssalon Daniëlle van Kicken biedt verschillende laserbehandelingen aan bij uiteenlopende huidproblemen, huidverjonging, behandelen van kalknagels en schimmelnagels etc.

NLite-V™/Regenlite laser

NLite-V™/Regenlite laser is heel succesvol bij de behandeling van acne, problemen met (kleine) bloedvaten en huidveroudering. Het is klinisch bewezen dat de NLite-V acne-ontstekingen vermindert en acne-littekens en verkleuringen minder zichtbaar maakt. Ook wijnvlekken, couperose en rosacea, maar zeker ook wratten kunnen met de NLite-V heel effectief worden verfraaid en zelfs verwijderd. De mooiste resultaten worden geboekt op het gebied van huidverjonging: fijne lijntjes en kraaienpootjes verdwijnen en rimpels worden minder diep. Uw huid wordt dikker en steviger: dankzij de NLite-V ziet u er jaren jonger uit. De Nlite laser is een pulsed dye laser waarbij uw huidoppervlak nooit beschadigd wordt. Er is dus nooit sprake van een lange herstelperiode.

IPL Quantum laser

IPL Quantum Laser  voor o.a. verwijderen van pigmentvlekken, huidverjonging, couperose, beenvaatjes en kalk/schimmelnagels

  • Laserbehandelingen
  • NLite-V™/Regenlite laser

Gratis en deskundig huidadvies?

Daniëlle van Kicken is al jaren een expert op het gebied van huidproblemen en kan putten uit een ruim aanbod behandelingen. Na een gedegen intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld en wordt u geadviseerd op het gebied van de behandelingen én de producten voor de thuisverzorging.

Maak een afspraak