[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Acne is te behandelen

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak
De meeste problemen doen zich voor rond de pubertijd bij jongeren tussen de 14 en 25 jaar , maar ook op latere leeftijd komt dit huidprobleem veel voor. Gelukkig is hier tegenwoordig veel aan te doen en zijn de problemen vaak na enkele behandelingen opgelost. In onze praktijk doen wij er alles aan om met innovatieve behandelingen en aanvullende producten voor thuisverzorging uw huid significant te verbeteren.

Vette huid
De vette huid is vaak glimmend en heeft grove poriën en aanleg tot acne en andere oneffenheden. Bij de vette huid werken de talgklieren te hard en produceren meer huidvet dan nodig, wat het glimmende uiterlijk verklaart. Het voordeel van een vette huid is dat hij langzamer verouderd dan andere huidtypen. Wij kunnen u helpen het evenwicht in uw huid weer te herstellen zodat u weer stralend (maar niet glimmend!) door het leven gaat.

Verstopte en grove poriën
Verstopte poriën worden veelal veroorzaakt door een te dikke hoornlaag en overtollige talgproductie. De verstopte poriën bevinden zich vaak op de kin, het voorhoofd en de neus. Door het verdunnen van de hoornlaag en het regulieren van de talgproductie kunnen wij deze huidklachten drastisch verminderen.

Behandelmethoden:

 • De NLite-V™/Regenlite laser: met deze laser worden al na 3 behandelingen geweldige resultaten behaald.
  De laser pakt tegelijkertijd de acne-littekens aan.
 • [/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Seuvp7LuEJY” el_width=”80″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 • Diverse (kruiden)peelings speciaal voor acne en littekens, er is keus uit ruim 20 verschillende peelings.
 • Diverse  producten (o.a. Zo Medical by Dr. Zein Obagi) speciaal voor acne en littekens.
 • Microdermabrasie
 •  

  Er wordt natuurlijk eerst naar uw huid gekeken om samen met u een behandelplan te maken, dit zijn vaak combinaties van behandelingen waardoor optimaal resultaat wordt behaald.

   

  • Acne behandelingen

  Geheim van een fantastische huid

  Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

  Inschrijven Nieuwsbrief

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]