Microneedling voor structurele huidverbetering

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

Microneedling systemen: SkinPen & MTS Roller

Microneedling kan gebruikt worden bij huidafwijkingen of huidstructuren zoals:  acnelittekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen. Het doel is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en om meer rendament uit uw product te krijgen dankzij een betere product penetratie.

Microneedling is een behandeling waarbij met een vibrerend rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Bij Schoonheidssalon Daniëlle van Kicken gebruiken wij de twee meest moderne microneedling systemen, namelijk de SkinPen en de MTS (Microneedling Therapy System)-Roller. Gebruik de onderstaande logo’s om meer informatie te krijgen over deze twee revolutionaire huidtherapiesystemen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

microneedling

Geheim van een fantastische huid

Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

Inschrijven Nieuwsbrief