Wordt je haar steeds dunner?

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

HAARVERLIES EN MESOTHERAPIE

Kaalheid of haarverlies kan ontstaan door slechte voeding of stress maar ook door infectie, zwangerschap, meno- of andropauze of is leeftijdsgebonden. Steeds vaker is mesotherapie het antwoord op haaruitval. Vooral mensen met diffuus haarverlies, zoals bij stress, ziekte, dieet, na zwangerschap of operatie, zon, vervuiling, medicijnen, hebben er baat bij. Klinische studies laten zien dat de kans op succes groot is.

Mesohair – De revolutionaire behandeling tegen haaruitval en kaalheid

Mesohair is een unieke mesotherapie toepassing tegen kaalheid. Mesohair behandelingen remmen haaruitval of stoppen deze zelfs geheel. Bovendien stimuleert  Mesohair de zogenaamde ‘donshaartjes’ zodat u opnieuw een volwaardige haardos krijgt. De kwaliteit van uw huidige haardos zal dus toenemen. Bovendien stimuleert Mesohair de microcirculatie waardoor haargroei wordt gestimuleerd.

De meeste vormen van haaruitval kennen drie oorzaken: een verstoorde hormoonbalans in en rondom de haarzakjes, een tekort aan de juiste bouwstoffen en een verminderde bloedcirculatie. Bij mesotherapie wordt met kleine prikjes in de huid een vloeistof met bouwstoffen ingebracht op de plek waar het nodig is. Deze stoffen bestaan uit mineralen, vitamines, aminozuren, nucleïnezuren en co-enzymen en zorgen voor stimulatie van de stofwisseling, neutralisatie van het overschot aan DHT (dihydrotestosteron) en activatie van de bloedcirculatie. Dit resulteert in een verminderde haaruitval en stimulatie van de natuurlijke haargroei. Het haar wordt voller en gezonder.

De basis van mesotherapie is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. De mesotherapie zorgt er voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Al bijna 60 jaar wordt mesotherapie ingezet om werkstoffen op de juiste plaats te krijgen bij pijn en sportblessures. Afgelopen jaren vindt men mesotherapie terug als cosmetische behandeling. Zowel bij mannen als bij vrouwen worden goede resultaten behaald met mezotherapie. Mesotherapie kan helpen om haarverlies te voorkomen bij alopecia androgenetica – mannelijke kaalheid.

De behandeling

Mesotherapie tegen haaruitval is veilig en vrijwel pijnloos. Na onderzoek wordt bepaald of je geschikt bent voor mesotherapie tegen haaruitval. Iedere behandeling duurt ongeveer dertig minuten. Een opbouwkuur bestaat altijd uit een serie van zes behandelingen. Resultaat van mesotherapie is na een volledige behandelcyclus van drie tot vier maanden te verwachten. Voor een blijvend resultaat zijn onderhoudsbehandelingen nodig, gemiddeld om de 5 maanden. Er is geen postoperatieve herstelperiode en ook geen verband nodig.

Eventuele bijwerkingen zijn: blauwe plekjes, een rode huid, een allergische reactie doch deze komen minimaal voor en indien ze wel voorkomen verdwijnen deze in de meeste gevallen al na een paar uur na de behandeling.

 

Geheim van een fantastische huid

Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

Inschrijven Nieuwsbrief