Anti-aging / anti veroudering

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

Rimpels verminderen. Er vitaler en stralender eruitzien. Huidverjonging, anti-aging, anti veroudering…..er zijn verschillende behandelmethodes om huidverjonging te bewerkstelligen:

Laserbehandelingen

Schoonheidssalon Daniëlle van Kicken biedt verschillende laserbehandelingen aan bij uiteenlopende huidproblemen, huidverjonging, behandelen van kalknagels en schimmelnagels etc.

Infrarood behandeling

ILS – Infrarood Licht Systeem. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, waardoor de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. Uw huid zal aanzienlijk beter functioneren en er jeugdiger en vitaler uitzien. Door de betere huidfunctie wordt huidveroudering op een optimale manier teruggedrongen.

Peelings

Een medische peeling is een peeling die dieper in de huid doordringt dan een normale peeling of scrub. De diepte van de inwerking kan in overleg van te voren worden bepaald. De lengte van het genezingsproces is afhankelijk van de diepte van de peeling.

Micro-needling / microdermabrasie

Microneedling kan gebruikt worden bij huidafwijkingen of huidstructuren zoals:  acnelittekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen. Het doel is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en om meer rendament uit uw product te krijgen dankzij een betere product penetratie.

Mesotherapie

Mesotherapie is een behandeling, waarbij door middel van kleine prikjes een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen (essentiële vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en antioxidanten) in de middelste huidlaag worden ingebracht.

Vaak worden behandelingen gecombineerd voor een optimaal resultaat.

Geheim van een fantastische huid

Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

Inschrijven Nieuwsbrief