Medische huidverbeteringssystemen

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

Hyperpigmentatie, actinische keratosen, acne, symptomen van vroegtijdige veroudering zoals o.a. huidslapte, rimpels, ouderdomsvlekken en andere huidaandoeningen: ZO Skin Health bestrijdt ze niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid.Bij schoonheidssalon Daniëlle van Kicken in ‘t Gooi bieden wij alle productlijnen aan.

Producten van ZO Skin Health

Producten van ZO Skin Health zijn medische producten voor gebruik in de kliniek. Zo werkt ZO Skin Health met verschillende peelings. Peelings worden gebruikt om de huid te verjongen en bepaalde huidproblemen te behandelen, zoals het verminderen van ouderdomsvlekken, –rosacea,  –zwangerschapsmaskeracnelittekens, fijne lijntjes, grove poriën of het opfrissen van een grauw uitziende huid. Wilt u meer informatie over de beste producten voor uw huid? Vraag ons dan om advies.

Bestel in de Webshop