OBAGI® Medical Products

OBAGI® Medical Products is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren. De producten resulteren in een jongere, gezonder uitziende huid. Het productassortiment van Obagi Medical helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels, melasma (donkere vlekken), hyperpigmentatie, laxiteit en ongelijkmatige textuur. Bij schoonheidssalon Daniëlle van Kicken in ‘t Gooi bieden wij alle productlijnen aan.

Wilt u meer informatie over de beste producten voor uw huid? Vraag ons dan om advies.

 

ELASTIDERM® EYE

ELASTIderm® is een unieke oogcrème voor dagelijks gebruik waarvan de werking wetenschappelijk is aangetoond. Dankzij een revolutionair bi-mineraal complex, een formule van koper-zink-malonaat, wordt de elasticiteit en veerkracht van de dunne huid rond de ogen hersteld en fijne lijntjes verminderd. Daarnaast worden de zachtheid en stevigheid zichtbaar verbeterd. Doordat het koper-zink-malonaat diep in de huid doordringt, zijn de resultaten sneller zichtbaar en duurzamer van behoud dan van andere bekende producten.  De toevoeging van cafeïne in het ELASTIderm Eye Serum help wallen onder de ogen (ook wel puffy-eyes genoemd) te minimaliseren.

Producten   Prijs
ELASTIderm Eye Cream – 15g   € 119,00
ElASTIderm Eye Serum – 14 ml   € 119,00

OBAGI 360® – SYSTEM

Obagi360® – System betreft een complete aanpak die proactief helpt omeen jeugdig ogende huid te verzorgen, te beschermen en te behouden. Dit unieke huidverzorgingssysteem is ontworpen om de huid te beschermen en de huidproblemen van jonge mensen aan te pakken, terwijl het de basis legt voor een levenslange stralende en gezond ogende huid. De combinatie van drie producten waaruit het Obagi360® – System bestaat, is ontwikkeld om de huid te reinigen, te beschermen en te verzorgen. Elk product combineert innovatieve benaderingen voor baanbrekende prestaties.

Producten   Prijs
Obagi360 Hydrafactor Broad spec SPF30 – 75g   € 59
Obagi360 Retinol 0.5 – 28g   € 64
Obagi360 Retinol 1.0 – 28g   € 70

OBAGI® SUN SHIELD

Bescherming tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon is het hele jaar belangrijk, niet alleen in de zomer of op het strand. UVA- en UVB-stralen kunnen de volgende schade veroorzaken:

*Bruine vlekken (zonnevlekken)
*Snellere huidveroudering
*Verhoogd risico op huidkanker

Obagi Medical is dagelijks bezig met het ontwikkelen van producten die de huid gezond maken en gezond houden en moedigt daarom het gebruik van zonbeschermers aan bij al haar systemen en producten om:

* Vroegtijdige huidveroudering voorkomen
*Uitstraling en glans van de huid te behouden
*Fotoveroudering (beschadiging van de huid door de zon) te blokkeren

 

Producten   Prijs
Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF50 – 85g   € 55

OBAGI® HYDRATE

Obagi Hydrate® & Hydrate Luxe® zijn essentieel voor het behoud van een gezond uitziende huid. Met behulp van innovatieve technologieën en natuurlijk afgeleide ingrediënten zijn deze hydrators niet-irriterend en ontworpen voor verschillende huidtypes.

Hydratate Luxe is specifiek ontwikkeld met belangrijke biomimetische peptiden waarmee deze ultrarijke crème voor een extra sterkte hydratatie gedurende de nacht zorgt. Daarnaast heeft de crème een luxueuze balsemachtige textuur.

Producten   Prijs
Obagi Hydrate – 48g   € 53,50
Obagi Hydrate Luxe – 48g   € 76

 

 

 

SUZANOBAGIMD™

Omdat de SUZANOBAGIMD™ – lijn is ontwikkeld door een succesvolle en gerenommeerde dermatoloog die de huidgezondheid en -herstel echt begrijpt, kun je erop vertrouwen dat je met deze producten zichtbare resultaten kunt verwachten. Niet alleen zijn de producten in deze lijn hypo-allergeen en bevatten ze geen parabenen, synthetische geurstoffen en kleurstoffen, maar is de werking van de ingrediënten met representatief wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Producten   Prijs
Foaming Cleanser – 200ml   € 45
Balancing Toner – 200ml   € 45
Intensive Daily Repair Exfoliating and Hydrating Lotion – 60g   € 79
Retivance Skin Rejuvenating Complex – 30g   € 129
Soothing Complex Calming Lotion SPF25 – 47g   € 79
Cleansing and Makeup Removing Wipes 25’s   € 19
Cleansing Wipes Oily or Acne Prone Skin 25’s   € 19

OBAGI NU–DERM® SYSTEM

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan een groot aantal omgevingsstressoren die schade veroorzaken en de diepste lagen van je huid kunnen bereiken. Zonbeschadiging, veroorzaakt door de schadelijke stralen van de zon, is de belangrijkste oorzaak van de fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken. Dit zijn vroege tekenen van veroudering die je mogelijk nu al op je gezicht zult zien.

Producten   Prijs
Nu-Derm Gentle cleanser – Nd* – 200ml  
€ 45
Nu-Derm Foaming gel – Nv *- 200ml   € 45
Nu-Derm Toner – 200ml   € 45
Nu-Derm Clear Fx – 57g   € 107
Nu-Derm Exfoderm – Nd* – 57g   € 84
Nu-Derm Exfoderm Forte – Nv* – 57g   € 84
Nu-Derm Blend Fx – 57g   € 103
Obagi Hydrate – 48g   € 53,50

 

OBAGI PROFESSIONAL-C®

Obagi Professional-C-serums met krachtig L-ascorbinezuur (vitamine C) zijn ideaal voor het behouden van hydratatie en het beschermen van de huid tegen de schadelijke stralen van de zon* terwijl L-ascorbinezuurformuleringen krachtige antioxidatieve voordelen bieden en voor elke huidverzorgingsroutine een waardevolle aanvulling zijn.

Obagi Professional-C Serums zijn verkrijgbaar in concentraties van 10%, 15% en 20% die de huid lichter, helderder en zachter te maken. De producten zijn bijzonder effectief in combinatie met de Obagi Nu-Derm®-systemen.

Producten   Prijs
Professional-C serum 10% – 30ml   € 88,00
Professional-C serum 15% – 30ml   € 102,00
Professional-C serum 20% – 30ml   € 132,00
Professional-C Peptide Complex – 30ml   € 119,00
Professional-C Suncare -48g   € 69,00
Professional-C Microderma Polish & Mask 80g   € 99,00

 

OBAGI CLENZIderm® M.D. System

Voor de behandeling van acné heeft Obagi Medical een innovatieve en effectieve oplossing ontwikkeld. Zoals de meeste anti-acné producten is ook CLENZIderm™ gebaseerd op Benzoylperoxide (BPO). Bij CLENZIderm™ wordt BPO echter in een opgeloste vorm toegediend, waardoor de werkzame stof tot in het diepst van de porie kan doordringen. Het gebruik van 2% salicylzuur draagt bij aan het tegengaan van verhoorning van de huid, zodat er geen nieuwe verstoppingen ontstaan.

Producten   Prijs
 CLENZIderm M.D. foaming cleanser – 118ml   € 40
CLENZIderm M.D. Pore Therapy – 118ml   € 40
CLENZIderm M.D. Therap.lotion 5% BPO – 47ml   € 84
CLENZIderm M.D. Therap. Moisturizer – 50ml   € 40

 

Daily Hydro-Drops 

Obagi Daily Hydro drops is een gezichtsserum dat licht van textuur is met vitamine B3, abessijn olie en hibiscus olie in de puurste vorm voor een stralende, gezond uitziende huid met een glow. Dit serum is een innovatieve hydrator rijk aan antioxidanten die de huidbarrière ondersteunt, fijne/rimpels lijntjes verzacht en direct zorgt voor een zachtere, gehydrateerde huid. De microfluidica en Isoplentix technologie zorgen ervoor dat de ingrediënten samen de ultieme hydratie boost geven in de vorm van de unieke Daily Hydra Drops.

Producten   Prijs
Daily Hydro-Drops Facial Serum – 30ml   € 119,00