Nlite-V™ laser: bewezen resultaten

De NLite-V™ laser is heel succesvol bij de behandeling van

 • acne
  Het is klinisch bewezen dat de NLite-V acne-ontstekingen vermindert en acne-littekens en verkleuringen minder zichtbaar maakt
 • problemen met (kleine) bloedvaten
  Ook wijnvlekkencouperose en rosacea kunnen met de NLite-V heel effectief worden verfraaid en zelfs verwijderd
 • huidveroudering / anti-aging
  De mooiste resultaten worden geboekt op het gebied van huidverjonging: fijne lijntjes en kraaienpootjes verdwijnen en rimpels worden minder diep. Uw huid wordt dikker en steviger: dankzij de NLite-V ziet u er jaren jonger uit.
 • wratten:  deze laser brandt de bloedvaatjes dicht die de wrat van voeding en zuurstof voorzien: hierdoor gaat de wrat dood. De huid wordt verfraaid en de wratten zijn na behandeling volledig verwijderd.
 • Laserbehandelingen
 • NLite-V™ laser

Wat is de NLite-V™ Laser?

NLite-V is een medische Pulse Dye-laser die kan worden ingezet bij de behandeling van diverse huidproblemen. De laser maakt gebruik van SmartPulseTM, een lichtbundel met een unieke samenstelling die gepatenteerd is en uitsluitend verkrijgbaar is met het NLite-V-systeem. Belangrijk om weten is dat de Nlite laser een pulsed dye laser is waarbij uw huidoppervlak nooit beschadigd wordt. Er is dus nooit sprake van een lange herstelperiode.

Hoe werkt NLite-V™?

De laser is heel succesvol bij de behandeling van acne, problemen met (kleine) bloedvaten en huidveroudering. Het is klinisch bewezen dat de NLite-V acne-ontstekingen vermindert en acne-littekens en verkleuringen minder zichtbaar maakt. Ook wijnvlekken, couperose en rosacea kunnen met de NLite-V heel effectief worden verfraaid en zelfs verwijderd. De mooiste resultaten worden geboekt op het gebied van huidverjonging: fijne lijntjes en kraaienpootjes verdwijnen en rimpels worden minder diep. Uw huid wordt dikker en steviger: dankzij de NLite-V ziet u er jaren jonger uit.

Acne

De unieke lichtbundel van de NLite-V laser doodt en vermindert de bacteriën die acne veroorzaken en bestrijdt op deze manier onstekingen. Tegelijkertijd stimuleert de laser het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Het is ook de aanmaak van lichaamseigen stoffen onder invloed van het Nlite Laserlicht waarmee bijzonder goede resultaten behaald worden bij actieve acne vulgaris. NLite laser vermindert acne-ontstekingen en maakt acne-littekens en verkleuringen minder zichtbaar.

Anti Aging

De NLite-V bevordert de aanmaak van collageen waardoor uw huid dikker en steviger wordt, rimpeltjes vervagen en littekens minder zichtbaar worden. De NLite-V gebruikt verschillende programma’s voor de behandeling van verschillende aandoeningen. Bij de behandeling van roodheid wordt bijvoorbeeld een hoger energieniveau gebruikt dan bij de behandeling van acne of huidverou-dering. De bloedvaatjes en adertjes die roodheid veroorzaken worden door de lichtbundel vernietigd, maar de huid blijft onbeschadigd.

Afhankelijk van de conditie van uw huid en uw levensstijl, blijft het resultaat dat is behaald met de NLite-V ongeveer een jaar zichtbaar. We adviseren een herhalingsbehandeling 2 à 3 keer per jaar.

Of het nu gaat om de behandeling van acne, roodheid of huidveroudering: een behandeling met de NLite-V laser past bij bijna iedereen. Bij de intake analyseren we de conditie van uw huid en zullen we u precies vertellen welk resultaat u kan en mag verwachten. Afhankelijk van uw wensen en de te verwachten resultaten spreken we vervolgens samen met u een behandelplan af.

De behandelingen vinden doorgaans om de 2 weken plaats en, afhankelijk van de conditie van de huid, worden deze in kuurverband van 3 tot 6 behandelingen gegeven. Omdat het laserlicht pas actief wordt in de diepere lagen van de huid blijft deze dus onbeschadigd. Om uw resultaat te behouden, vinden ongeveer om de drie maanden onderhoudsbehandelingen plaats. Bijzonder aan de N-lite V laser is dat hij veilig kan worden gebruikt om de huid rondom de ogen te verstrakken en verstevigen.

Ter info: Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat slechts één Nlite-V-behandeling de collageenproductie gemiddeld met 84% doet toenemen en een rimpelvermindering van 60% bewerkstelligt. Deze veelbelovende resultaten zijn aangetoond in een recent onderzoek dat plaats heeft gevonden in Amerika. 

Vasculaire aandoeningen zoals couperose, rosacea, gesprongen aders en wijnvlekken

Bij de behandeling van vasculaire aandoeningen wordt NLite ™ingezet om ontsierende adertjes te vernietigen en zodoende minder zichtbaar te maken. Maar ook om rosacea en haar opvlammende roodheden te kalmeren. Het laserlicht wordt met een andere golflengte gebruikt, dat voornamelijk wordt opgenomen in het hemoglobine (in de rode bloedlichaampjes) in het bloed. Door de hoge energie van deze laserstraal worden selectief de kleine bloedvaatjes vlak onder de huid dusdanig verhit opdat ze worden vernietigd. De huid raakt daarbij niet beschadigd.
Wel houdt men enkele dagen na de behandeling roodheid, zwelling en blauwe plekken. Dit verdwijnt allemaal spontaan en is geen reden tot ongerustheid. Vaak wordt bij deze lasertherapie al na een enkele behandeling een cosmetisch bevredigend resultaat bereikt. Wanneer er geen sprake is van zichtbare adertjes en enkel van opvlammende roodheden en het “blozen” bij de minste inspanning, kunnen we uw huid ook behandelen zonder bovengenoemde blauwe plekken. Het enige dat u dan kan ervaren is een tijdelijke roodheid en mogelijk lichte zwelling van de huid.

De behandeling

De laserschoten worden door de meeste mensen als kleine prikjes in de huid ervaren. Een en ander is ook afhankelijk van de plaats van behandeling. Zo zijn de neuspunt en de bovenlip gevoeliger. Verdoving is echter niet nodig. De behandeling wordt meestal goed verdragen, ook als er grotere gebieden tegelijk behandeld worden. De belangrijkste bijwerking die meteen na de behandeling optreedt is het ontstaan van roodheid en mogelijk lichte zwelling.
Als dicht bij de onderoogleden behandeld wordt kan er mogelijk een forse zwelling van de oogleden ontstaan. De roodheid en zwelling verdwijnen na enkele dagen.
Bij het behandelen van couperose en zichtbaar gesprongen aders, kunnen direct na de behandeling paarse vlekken ontstaan. Deze trekken vanzelf weg na 1 à 2 weken en zijn geen reden tot ongerustheid. Dit is het normale procédé. Soms ontstaan kleine blaartjes (ten gevolge van de warmte die vrijkomt bij het verbranden van de bloedvaatjes). Na 1 dag drogen deze in en ontstaan er kleine korstjes, die ook na enkele dagen weer verdwijnen. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, hangt af van de conditie van uw huid.

Tijdens het intakegesprek wordt duidelijk uitleg gegeven over de NLite-V-behandeling door één van onze deskundige specialisten. Ook wordt besproken welk gebied u wilt laten behandelen, b.v. gelaat, hals, decolleté of handen. Hierna worden foto’s genomen van het te behandelen gebied, die discreet in het klantendossier bewaard worden, om de resultaten goed te kunnen beoordelen.

Wordt door zorgverzekering vergoed!!

Voor meer informatie kan u altijd contact opnemen, of een afspraak maken!

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak