colorescience-producten

Colorescience is een revolutionair alles-in-een luxe minerale make-up, zonneproducten en huidverzorgingslijn.

Colorescience is de premium, luxe en esthetische make-uplijn voor klinieken, huidtherapiepraktijken, schoonheidssalons en visagisten, die zich onderscheidt van andere merken door gebruik van kwalitatief hoogstaande en effectieve ingrediënten, luxe kleuren en formuleringen en eenvoud in gebruik.

Producten

Colorescience minerale make-up bestaat uit:

Face primer

colorescience-primer

Face Primers SPF 20 vormen de eerste stap om de kleur en textuur van de huid te verbeteren. De primers egaliseren uw huidtoon, minimaliseren de zichtbaarheid van poriën en maskeert fijne lijntjes en rimpels. Kies de primer die bij uw huid en huidconditie past, de basis voor het perfecte aanbrengen van de make-up.

Foundation

colorescience-foundation

De Colorescience Foundations hebben een unieke samenstelling van mineralen met hoge integriteit, waarmee u elke keer weer de juiste camouflage of kleur aanbrengt. Deze lichtgewicht crème- en poederfoundations zijn ontwikkeld om te mengen en in verschillende lagen aan te kunnen brengen, zodat imperfecties worden verborgen, highlights kunnen worden aangebracht en de huid een egale toon krijgt.

Sunforgettable

colorescience-sunforgettable

Sunforgettable (SPF 30 en SPF 50) is een lichtgewicht, mineraal poeder, dat u nauwelijks voelt en de veiligste, niet-irriterende, directe UVA- en UVB-zonbescherming biedt. De enige minerale zonbeschermer in poedervorm die zichzelf “Very Water Resistant” mag noemen van de FDA!  De self-dispensing poederkwast zorgt ervoor dat u deze revolutionaire, pure formule eenvoudig kunt aanbrengen.

Overige producten

Het aanbod bestaat verder uit een palette van prachtige producten:

  • Correct & conceal
  • Eye colore
  • Lip colore
  • Make-up brushes & tools

Colorescience geeft een perfecte dekking, zonder dat uw huid hinder ondervindt van de make-up.