Ultrageluid behandeling: bewezen huidstructuurverbetering

 

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

Ultrageluid apparatuur werkt met geluidsgolven die niet te voelen of te horen zijn. De golven veroorzaken een trilling tussen de huidcellen, waardoor de huidc

ultrageluid

ellen als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden. Speciale enzymen worden met behulp van deze ultrageluid golven dieper in de huid gebracht. Deze huididentieke stoffen, belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen, gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt.

Resultaat: nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.
Testen bewijzen een huidstructuur verbetering na één kuur (4 weken x 2 behandelingen per week) van 49,5%.

Ultrageluid behandeling zijn geschikt voor littekens, vochtarme huid, rimpels, couperosehyperpigmentatieacne, cellulite, striae en liftende resultaten bij ouder wordende huid.

Geheim van een fantastische huid

Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

Inschrijven Nieuwsbrief