Laserbehandelingen bij huidproblemen

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

Schoonheidssalon Daniëlle van Kicken biedt verschillende laserbehandelingen aan bij uiteenlopende huidproblemen, huidverjonging, behandelen van kalknagels en schimmelnagels etc.

NLite-V™ laser

NLite-V™ laser is heel succesvol bij de behandeling van acne, problemen met (kleine) bloedvaten en huidveroudering. Het is klinisch bewezen dat de NLite-V acne-ontstekingen vermindert en acne-littekens en verkleuringen minder zichtbaar maakt. Ook wijnvlekken, couperose en rosacea, maar zeker ook wratten kunnen met de NLite-V heel effectief worden verfraaid en volledig verwijderd.
De mooiste resultaten worden geboekt op het gebied van huidverjonging: fijne lijntjes en kraaienpootjes verdwijnen en rimpels worden minder diep. Uw huid wordt dikker en steviger: dankzij de NLite-V ziet u er jaren jonger uit. De Nlite laser is een pulsed dye laser waarbij uw huidoppervlak nooit beschadigd wordt. Er is dus nooit sprake van een lange herstelperiode.

IPL Quantum laser

IPL Quantum Laser  voor o.a. verwijderen van pigmentvlekken, huidverjonging, couperose, beenvaatjes en kalk/schimmelnagels

  • Laserbehandelingen
  • NLite-V™ laser

Geheim van een fantastische huid

Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

Inschrijven Nieuwsbrief