[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Medische huidpeelingen

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak

Behandelresultaten

  • Medische peelings

Een medische peeling is een peeling die dieper in de huid doordringt dan een normale peeling of scrub. De diepte van de inwerking kan in overleg van te voren worden bepaald. De lengte van het genezingsproces is afhankelijk van de diepte van de peeling.

Voorbereiding en nazorg met de juiste producten is essentiëel voor het genezingsproces en behoud van het resultaat. Het effect van een algemene peeling is doorgaans dat rimpels minder diep worden en de huid gladder en strakker wordt en een gezonde gloed krijgt. Een medische peeling gaat net een stapje verder. Doordat ze dieper in de huid doorwerken gaan ze ook pigmentvlekken, acné, littekens en grove poriën te lijf.

Soorten peelings die we uitvoeren bij schoonheidssalon Daniëlle van Kicken in ‘t Gooi:

VI PEEL™

Een mooie en gezonde huid, een leven lang! Een huid die zorgvuldig onderhouden is door het consequente gebruik van peelings en bijbehorende huidverzorgingsproducten blijft er langdurig jeugdig, stralend en gezond uitzien.

De VI Peel™ is een unieke en geavanceerde, middel-diepe medische peeling. Na 1 behandeling voelt én ziet u reeds spraakmakende resultaten! VI Peel™ vertegenwoordigt een nieuwe generatie peelings, die niet te vergelijken is met andere peelings op de markt.

Lees meer over de VI PEEL™ behandeling 

PQAGE

De eerste non-agressieve peeling met maar liefst 30-35% TCA (Trichloorazijn) waarbij de huid niet gaat exfoliëren (vervellen) aan de buitenkant én direct zorgt voor een liftend en huidverstrakkend effect.

Uw huid is aan de ‘buitenkant’ onaangetast en het is dus niet zichtbaar dat u een chemische peeling heeft ondergaan! PQAGE is daarom 12 maanden per jaar inzetbaar, dus ook gedurende de zomermaanden!

PQAGE is een veilige en comfortabele peeling voor de huid. De behandeling is geheel pijnloos, en zelfs zeer aangenaam te noemen omdat we de gel de huid inmasseren. Er is bovendien geen ‘hersteltijd’ benodigd. U ziet er juist direct na het aanbrengen op zijn mooist uit! Ideaal voor een belangrijke dag zoals uw trouwdag, een feestje of een event!

Lees meer over de VI PEEL™ behandeling 

Glycol Peeling

De zachte peelings dringen zonder enig ongemak diep in de huid en zijn geschikt voor ieder huidtype, ook de donkere huid. De watervrije huidpeelings zijn in verschillende sterktes samengesteld zodat de behandeling met de huid mee werkt en die steeds laat wennen aan een sterkere stimulans. Hierdoor verlaat u iedere keer mooi en tevreden de praktijk en stapt u direct weer u dagelijks leven in zonder een langdurige herstel periode.

Biopeel

Biopeel is een biologische zijdezachte peeling die de celvernieuwing van de bovenste laag van de huid bevordert. Dit doet Biopeel d.m.v. soft-release Papaine, een enzym dat gewonnen wordt uit de onrijpe papaya vrucht. Dit enzym wordt stabiel gehouden door het in te kapselen in een gel-achtige lotionvorm. Soft-release Papaine verwijderd zonder scrubben of schuren alle doden huidcellen zonder de onderliggende gezonde huidcellen aan de tasten, en stopt dan ook met werken wanneer alle doden huidcellen verteerd zijn. Dankzij deze peeling kunnen andere werkstoffen uit Biopeel, maar ook uit het product wat u na Biopeel gebruikt, beter de huid intrekken.

Kruidenpeeling – in 5 dagen een nieuwe huid

De kruidenpeel, de originele herbal peeling, geeft u niet alleen een zichtbaar mooiere huid, maar ook voor uw gevoel van eigenwaarde is het goed, zeker als u reeds lang met huidproblemen te kampen heeft gehad. Hoe jonger u begint, des te minder kans hebben acné en rimpelvorming. De huid is dan nog elastisch en regenereert gemakkelijk. Zoals met alles is het van belang dat uw huid goed in conditie blijft. Thuis uw huid verzorgen met aangepaste producten is van wezenlijk belang. In overleg wordt bepaald met welke frequentie uw herhalingsbehandelingen dient te ondergaan. Om een optimaal resultaat te krijgen, bestaat de behandeling uit 3 delen.

PH FORMULA : de nieuwe generatie peelings

Dit dermatologische Skin resurfacing systeem is voor de volgende huidproblemen ontwikkeld:

  • Huidveroudering, anti-aging, collageenstimulatie, vermindering van rimpels en versteviging van de huid.
  • Acne vermindering van littekens,vermindering van talgophoping en vermindering van puistjes
  • Hyperpigmentatie egaliseert huidskleur, vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • Chronische roodheid vermindering couperose en vermindering van rosacea of extreme roodheid

De PHFORMULA skin resurfacing zorgt voor het creëren van een minimale beschadiging en een zoveel mogelijk celaanmaak te stimuleren. Werkstoffen worden dieper in de huid getransporteerd, waardoor huidproblemen van binnen uit en van buitenaf worden aangepakt.In de PHFORMULA resurfacing behandelingen zijn verschillende sterkte zodat dit in overleg wordt aangepast aan het doel en de wens van de klant. De behandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor artsen, klinische verpleegkundigen en gespecialiseerde huidspecialisten.

DR. ZEIN OBAGI PEELINGS: voor doeltreffende huidverbetering

Blue Peel Radiance:  deze peeling is geschikt voor donkere huiden en pigmentverschuivingen. Een kuur is van 4 tot 6 peels

3 Step stimulation peel:een medische peeling die zorgt dat door een mix van hoog geconcentreerde zuren effectief de talg- en pigmentproductie onder controle komt en dat de fibroblasten in de dermis dusdanig gestimuleerd wordt dat de huid ook zal verstrakken en rimpels en fijne lijntjes verminderen.

Deze peelings worden ondersteund met producten zoals  ZO Medical by Dr. Zein Obagi.

LIRA PEELINGS: DE SLEUTEL TOT MEER RESULTAAT

De Lira peelings bestaan uit een combinatie van verschillende ingrediënten, met elk hun eigen eigenschappen. Door de verschillende ingrediënten in te zetten kunnen huidproblemen effectief en efficiënt worden aangepakt. De oppervlakkige en middeldiepe peelings van Lira activeren de huidcellen op een veilige manier tot versnelde aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor uw huid weer gaat stralen. Lira-peelings zijn voor iedereen geschikt.

TCA Peeling

Deze peeling is er in diverse sterktes. Er wordt gekeken wat uw doel is en daar wordt in overleg de sterkte op aangepast. Bij deze peeling is er meestal wel een hersteltijd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pink Intimate System

Is de eerste en enige veilige bleaching peeling voor onze intieme zones, oksels en tepels. Daarnaast heeft het een liftende en verzorgende werking. Zodat elke vrouw zich veel verzekerder kan voelen. De behandeling is snel en zonder pijn.

Lees meer over de Pink Intimate behandeling [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Geheim van een fantastische huid

Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

Inschrijven Nieuwsbrief
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]