Last van pigmentvlekken?

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak
Pigment is een kleurstof (melanine) die in de weefsels zit van mensen, dieren en planten. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en aan je huid. Het pigment beschermt je huid tegen de UV-straling die in zonlicht zit. Als je lang in zon zit maakt de huid meer pigment aan, zodat je beter beschermd bent. Een prettige bijkomstigheid is het kleurtje dat je ervan krijgt. Te veel in de zon is echter nooit gezond: een overdosis aan UV-straling veroudert de huid sneller en verhoogt de kans op huidkanker. Bovendien kunnen de cellen die pigment maken ‘in de war raken’ waardoor je ophopingen van pigment (hyperpigmentatie) krijgt: donkere vlekken op je huid.

Er zijn verschillende vormen van pigmentvlekken zoals bijvoorbeeld ouderdomsvlekken , zwangerschapsmasker en/of wijnvlekken. Afhankelijk van het soort en de diepte van het pigment stellen wij een passende behandeling op.

Behandelmethoden

Er zijn verschillende soorten behandelingen voor pigment, Melasma, ouderdomsvlekken en pigmentvlekken zoals b.v.

 • Speciale peelings voor het pigment:
  deze peelings egaliseren de huidskleur, verminderen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. De sterkte van de peel is afhankelijk van uw huid en wordt meestal in sterkte opgevoerd .
 • NLite-V™/Regenlite laser:
  deze veelzijdige laser vermindert o.a. pigment . Hiervoor zijn vaak wel meerdere behandelingen nodig.
 • Producten:
  behandeling van pigmentvlekken en andere vormen van hyperpigmentatie producten van Dr. Zein Obagi. (Zo Medical by Dr. Zein Obagi).
 • IPL Quantum:
  behandeling van pigmentvlekken met de IPL Quantum.

Vaak worden behandelingen gecombineerd voor een optimaal resultaat.

Producten

Er worden bij de behandelingen thuisproducten geadviseerd om het resultaat van de behandeling te optimaliseren.

 • Pigmentvlekken behandeling

Geheim van een fantastische huid

Huidspecialiste Daniëlle deelt haar expertise, tips & de laatste ontwikkelingen met jou.

Inschrijven Nieuwsbrief