Ultrageluid behandeling: bewezen huidstructuurverbetering

ultrageluidUltrageluid apparatuur werkt met geluidsgolven die niet te voelen of te horen zijn. De golven veroorzaken een trilling tussen de huidcellen, waardoor de huidcellen als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden. Speciale enzymen worden met behulp van deze ultrageluid golven dieper in de huid gebracht. Deze huididentieke stoffen, belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen, gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt.

Resultaat: nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.

Testen bewijzen een huidstructuur verbetering na één kuur (4 weken x 2 behandelingen per week) van 49,5%.

Ultrageluid behandeling zijn geschikt voor littekens, vochtarme huid, rimpels, couperosehyperpigmentatieacne, cellulite, striae en liftende resultaten bij ouder wordende huid.

Gratis en deskundig huidadvies?

Daniëlle van Kicken is al jaren een expert op het gebied van huidproblemen en kan putten uit een ruim aanbod behandelingen. Na een gedegen intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld en wordt u geadviseerd op het gebied van de behandelingen én de producten voor de thuisverzorging.

Maak een afspraak