IPL Quantum

Met laser kunnen verschillende behandelingen worden uitgevoerd.

Couperose

Couperose zijn kleine rode adertjes die zichtbaar zijn in de huid. Dit is een veelvoorkomend huidprobleem, dat veroorzaakt wordt door verslapping van de spiertjes in de wand van de bloedvaatjes van de huid. Dit komt het meest voor op de wangen en de neus en wordt o.a. verergerd door wisseling van de temperatuur van de omgeving (extreem koud of extreem warm), door emoties, stress, voeding of inspanning. Couperose verdwijnt nooit vanzelf maar is wel heel effectief te behandelen.

Pigmentvlekken

Pigment is een kleurstof (melanine) die in de weefsels zit van mensen, dieren en planten. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en aan je huid. Het pigment beschermt je huid tegen de UV-straling die in zonlicht zit. Als je lang in zon zit maakt de huid meer pigment aan, zodat je beter beschermd bent. Een prettige bijkomstigheid is het kleurtje dat je ervan krijgt. Te veel in de zon is echter nooit gezond: een overdosis aan UV-straling veroudert de huid sneller en verhoogt de kans op huidkanker. Bovendien kunnen de cellen die pigment maken ‘in de war raken’ waardoor je ophopingen van pigment (hyperpigmentatie) krijgt: donkere vlekken op je huid.

Er zijn verschillende vormen van pigmentvlekken zoals bijvoorbeeld ouderdomsvlekken , zwangerschapsmasker en/of wijnvlekken. Afhankelijk van het soort en de diepte van het pigment stellen wij een passende behandeling op.

Huidverjonging

Huidverjonging is de nieuwste ontwikkeling op IPL-gebied
Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, waardoor de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. Uw huid zal aanzienlijk beter functioneren en er jeugdiger en vitaler uitzien. Door de betere huidfunctie wordt huidveroudering op een optimale manier teruggedrongen.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn meerdere behandelingen nodig voor een optimaal effect. Hoeveel behandelingen er precies nodig zijn  hangt af van het bereikte resultaat per behandeling. De behandelduur kan enkele maanden duren.

Voorbereiding op een behandeling?

Wij raden u aan om zes weken voor de behandeling, de gehele behandelduur, tot zes weken na de behandeling uw huid niet bloot te stellen aan zonlicht, zonnebank of zelfbruiningscrème op de te behandelen huidoppervlakte. Een gebruinde huid kan niet behandeld worden.

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak