Zoekt u een schoonheids- en huidspecialiste?

Wilt u uw huid laten verjongen? Zoekt u een glanzende, egale huid? Schoonheidsspecialist Daniëlle van Kicken helpt u graag vanuit haar schoonheidssalon in Eemnes met mesotherapie. Er bestaat mesotherapie voor huidverbetering voor een gladdere, jongere en vollere huid maar ook om plaatselijk vet te verwijderen, cellulitis, meso hair en het nieuwste de meso thread lifting voor een facelift zonder snijden. Zie ook de foto’s op de site. Ook voor het verzorgen van microdermabrasie bent u bij ons aan het juiste adres. Met 25 jaar ervaring helpen wij u met ons ruime aanbod aan behandelingen, waarmee u uw huid weer dezelfde oude glans kunt geven. Aarzel niet om contact op te nemen.

Daniëlle van Kicken helpt u graag met een mesotherapie

De schoonheidssalon van Daniëlle van Kicken is specialist in alle aspecten van huidverbetering schoonheid- en huidverzorging. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u uw huid wilt verjongen herstellen of revitaliseren, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze uitgebreide kennis en de beste kwaliteit apparatuur zorgt ervoor dat wij u zo goed mogelijk te kunnen helpen door bijvoorbeeld een microdermabrasie behandeling uit te voeren. Onder mesotherapie vallen verschillende procedures zoals: de Nlite laser voor huidverbetering, rocasea, eczeem, couperose en zelfs wijnvlekken en wratten, IPL voor couperose, pigment en definitieve verwijdering van haar. Ook zorgen wij voor het plaatselijk verwijderen van vet en beenvet verwijderen.

Bent u op zoek naar andere huidverzorgingsbehandelingen, bekijk dan zeker onze website. Benieuwd naar de behandelingsresultaten? Neem een kijkje naar ons fotoalbum!

Bij Daniëlle van Kicken kunt u terecht voor:

  • Up to date behandelingen; zoals b.v. Nlite laser, IPL, definitief ontharen d.m.v. IPL of elektrisch, pigment couperose, wijnvlekken wratten huidverjonging, meso therapie voor huidverjonging, plaatselijk vet verwijderen, cellulitis ,meso hair en meso thread lifting, microdermabrasie en diverse peelingen van licht tot diep
  • Een effectieve, resultaatgerichte en doordachte behandeling; voor b.v. Acne, huidverjonging, pigment vlekken, couperose, rosacea, eczeem, wijnvlekken , wratten en lifting behandelingen voor het gezicht en lichaam door middel van de meso thread lifting
  • 25 jaar ervaring;
  • Zeer persoonlijke benadering;
  • Maatwerk voor een optimaal resultaat.

Direct een afspraak maken

U bent altijd welkom een afspraak voor mesotherapie te maken. Bel of mail ons en wij geven u graag alle informatie. De tarievenlijst staat ook op onze website. U vindt een routebeschrijving op de contact pagina.