MTS-rollerMTS Roller™: instrument tegen huidveroudering

Ons laatste nieuwe instrument in de strijd tegen huidveroudering, pigmentatieproblemen, littekens, striemen en grove poriën. De MTS Roller™ is een uniek gepatenteerd CE goedgekeurd en ‘Type I’ FDA geregistreerd instrument dat ideaal is voor non-chirurgische en non ablatieve behandelingen van verschillende huidcondities.

Wat houdt een MTS behandeling in?

Het Microneedle Therapy System concept is een medisch (FDA) geregistreerd concept afkomstig uit Amerika waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit waarmee diverse huid indicaties succesvol worden behandeld.

De MTS Roller ™ maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes die de huid “gecontroleerd perforeren” zonder de opperhuid te beschadigen. Dit stimuleert in de diepere huidlagen de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine en stabiliseert de melanine productie. Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Melanine is verantwoordelijk voor de pigmentatie van onze huid. De naaldjes creëren microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen waardoor er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de actieve bestanddelen in de cosmetica gedeeltelijk de huid kan binnen dringen. Door de huid te perforeren, kan de opname sterk verhoogd worden.

Welke huidindicaties kan worden behandeld met de MTS Roller?

  • Acne littekens
  • Grove Poriën
  • Hypertrofische littekens
  • Hyperpigmentatie (te veel pigment)
  • Atrofische littekens
  • Hypopigmentatie (te weinig pigment)
  • Huidveroudering
  • Striemen
  • Rimpels en huidverslapping
  • Littekens door brandwonden

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidprobleem en kunnen variëren.

Zelf aan de Rol!

logo_mts_rollerMet de MTS thuisrollers kunt u het resultaat nog meer versterken! Door gebruik te maken van 1 van de thuisrollers, versterkt u uw resultaat tot 1000 x dan wanneer u alleen producten gebruikt. De naaldjes van de rollers creëren microkanaaltjes in de huidlagen waardoor er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren! Bovendien kunt u de Rollers gebruiken tot 1 jaar, mits er volgens protocol goed ontsmet wordt!

Ontdek hoe u het meest optimale resultaat kunt behalen in onze praktijk door het gebruik van de “Micro Needling Therapy System”!

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak