De nieuwe generatie derma-cosmeceuticals

logo-nimueDoor externe invloeden vertoont de huid van tegenwoordig al vroegtijdige veroudering. De oorzaak begint vaak al op jonge leeftijd, denk maar aan het niet juist verzorgen en beschermen van de huid, zonbeschadiging, roken, alcoholgebruik, medicijngebruik etc. De Nimue product range is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en ingrediënten. De behandelingen en producten hebben als focus de huid te herstructureren en de huidconditie te optimaliseren. De actieve ingrediënten komen voort uit de bio-technologie, homeopathie en de aromatherapie. Nimue Skin Technology is de eerste productlijn die gebruik maakt van Alpha Hydroxy Acids in een juiste drievoudige combinatie. Tesamen met hoogwaardige homeopathische werkstoffen en nano-technologie geeft dit verbluffende resultaten. Een veilige behandelmethode met snel zichtbaar resultaat. De producten van Nimue zijn dierproefvrij alsmede vrij van parfum en minerale olieën

Nimue is bekend om haar moderne huid classificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.

Gratis deskundig huidadvies

Daniëlle van Kicken is een expert op het gebied huidverjonging, anti-aging, huidverbetering, acne en ongewenste haargroei.  Na een intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld én een advies voor de thuisverzorging. 

Maak een afspraak