Een peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen loslaten. En stimuleert de celvernieuwing van de huid waardoor deze er weer zijn gezond stevig, glad en stralend uitziet.

 

Wat kan je van een peeling verwachten?

Tijdens de peeling kan je huid tintelen en warm aanvoelen. Direct na de behandeling voelt de huid schoon en kan er roodheid ontstaan. Dit houdt maximaal tot de volgende ochtend aan.Enkele dagen na de peeling kan de huid droger worden en bestaat de mogelijkheid dat je huid gaat schilferen. Dit is een hele normale reactie op de peeling.

Gebeurt dit niet? Maak je geen zorgen, ook als dit niet gebeurt is je huid zich aan het vernieuwen. Ongeveer na een week herstelt je huid en zie je dat je huid gaat stralen. Het resultaat na een peeling is een zachte, gladde en egale huid. Afhankelijk van de vloeistof die je gebruikt vermindert pigment, acne of huidveroudering.

Maak vrijblijvend een afspraak met Daniëlle van Kicken om de mogelijkheden te bespreken. Of plan direct jouw eerste behandeling hier in. 

Afspraak maken

 

Behandelresultaten

Wat voor peelings zijn er?

De meest voorkomende peelings bevatten:

 • Salicylzuur
 • Glycolzuur
 • Melkzuur

 

 

VI Peel

De VI Peel™ is een unieke en geavanceerde, middel-diepe medische peeling. Na 1 behandeling voelt én ziet u reeds spraakmakende resultaten! VI Peel™ vertegenwoordigt een nieuwe generatie peelings, die niet te vergelijken is met andere peelings op de markt.

Voor wie is de VI peel ™ geschikt?
Iedereen die graag een gezonde, opvallend stralende en langdurig jeugdig uitziende huid wenst!

Wat doet de peeling?
De VI Peel™:

 • Verbetert de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid
 • Vervaagt of verwijdert ouderdomsvlekken,  pigmentstoornissen, hyperpigmentatie en gelaatsmelasma
 • Verfijnt de grootte van de poriën, voor een gladder uitziende huid
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Stimuleert de huideigen collageen- en elastineproductie, voor een zichtbaar stevigere, jongere huid
 • Behandelt huidproblemen bij acne
 • Vervaagt acnelittekens

Waarvoor kan de VI peel ™ worden ingezet?
Superieure anti-aging resultaten – VI Peel™ en Precision
Helpt bij het verminderen van huidbeschadigingen door de zon en vervaagt de sporen van de tijd en externe factoren die invloed hebben op de huid. VI Peel™ zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere en jonger uitziende huid. VI Peel™ kan ook gebruikt worden om zonbeschadigingen op de huid van de handen, armen, hals en het decolleté te helpen verminderen.

Acne en onzuiverheden –VI Peel™ Purify
Werkt heel effectief in de strijd tegen acne en onzuiverheden, bij een leeftijd vanaf 12 jaar. Een serie van behandelingen helpt acne littekens vervagen.

Hyperpigmentatie –VI Peel™ Precision Plus
Zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigmentstoornissen en hyperpigmentatie.

Maak vrijblijvend een afspraak met Daniëlle van Kicken om de mogelijkheden te bespreken. Of plan direct jouw eerste behandeling hier in. 

Afspraak maken

Original Blue Peel by Obagi Medical

Obagi Blue Peel® is een zeer snelle, veilige en doeltreffende manier om de conditie en het uiterlijk van uw huid drastisch te verbeteren. Door het combineren van trichloorazijnzuur (TCA) met een speciaal samengestelde ‘blauwe stof’ kan uw huidspecialist precies volgen waar en hoe diep de peeling in de huid penetreert en het proces aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw huid. Dit maakt deze peeling heel veilig en beheersbaar.

Wat doet de peeling?
Blue Peel verwijdert effectief lagen van oude en beschadigde huid welke worden vervangen door gezonde huidcellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de eigen frisheid en dichtheid van de huid weer naar boven komt. Naast een ware huidtransformatie die je huid weer laat stralen als ooit te voren, helpt Blue Peel eveneens tegen acné, acnélittekens en de tekenen van huidveroudering.

Voor welke huidproblemen?
Een Obagi Blue Peel® helpt de volgende huidproblemen te behandelen:

 • Rimpels
 • Melasma
 • Flinke zonbeschadiging
 • Grove poriën
 • Huidverslapping
 • Ruwe textuur

Maak vrijblijvend een afspraak met Daniëlle van Kicken om de mogelijkheden te bespreken. Of plan direct jouw eerste behandeling hier in. 

Afspraak maken

ZO 3-Step Stimulation Peel

Een zachte, soepele huid die er gezond uitziet: dat is het resultaat van een 3-steps stimulation peel van ZO Skin Health. Effectief wanneer u rimpels en fijne lijntjes heeft, maar ook als u pigmentvlekken wilt aanpakken of vergrootte poriën heeft. Deze peeling verbetert uw huid als geheel.

Retinol voor de huid 
De peeling bestaat uit een mix van hoog geconcentreerd zuren waaronder salicylzuur, trichloorazijnduur en melkzuur. Door de toevoeging van retinol na de peeling ervaart u dat de huid nog eens extra verstrakt. Dat effect ziet u meteen terug aan de fijne lijntjes die verminderen. Retinol zorgt er daarnaast voor dat uw huid ook in de toekomst beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  Uw poriën worden fijner, de huid voelt zachter aan en straalt van gezondheid.

Een mooie huid in drie stappen
De behandeling met de 3-steps stimulation peel bestaat uit drie stappen.

1. We brengen de eerste laag van de peeling aan. Deze laag maakt uw huid schoon van onzuiverheden en vetten, zodat de peeling zelf zijn werk goed kan doen. Deze laag laat een poederachtige witte waas op de huid achter, die we verwijderen voor we verder gaan met de tweede stap.

2. Vervolgens brengen we de retinol aan op uw huid om uw huid te stimuleren en verbeteren. U krijgt van ons ook een zakje met retinol mee om de volgende dag thuis op uw huid aan te brengen.

3. Daarna brengen we een vochtinbrengende, ontstekingsremmende en kalmerende crème aan op de huid. Ook deze crème krijgt u mee naar huis.

 

Huidspecialiste & Schoonheidssalon Daniëlle van Kicken

Eemlustlaan 14, 3755 TJ Eemnes 
Stuur een mail

Tel 035 5388268

Spreek bij geen gehoor a.u.b. onze voicemail in. Dan bellen wij u spoedig terug.
Bel mij terug