Professionele peeling: PQAGE is een revolutionair peeling concept met krachtige huidverjongende eigenschappen.

De eerste non-agressieve peeling met maar liefst 30-35% TCA (Trichloorazijn) waarbij de huid niet gaat exfoliëren (vervellen) aan de buitenkant én direct zorgt voor een liftend en huidverstrakkend effect.

Uw huid is aan de ‘buitenkant’ onaangetast en het is dus niet zichtbaar dat u een chemische peeling heeft ondergaan! PQAGE is daarom 12 maanden per jaar inzetbaar, dus ook gedurende de zomermaanden!

PQAGE is een veilige en comfortabele peeling voor de huid. De behandeling is geheel pijnloos, en zelfs zeer aangenaam te noemen omdat we de gel de huid inmasseren. Er is bovendien geen ‘hersteltijd’ benodigd. U ziet er juist direct na het aanbrengen op zijn mooist uit! Ideaal voor een belangrijke dag zoals uw trouwdag, een feestje of een event!

De peeling is geschikt voor ALLE huidtypen, dus ook voor de zeer gevoelige huid.

PQAGE is geschikt als:

  • anti-aging behandeling (huidverjonging, huidverbetering)
  • revitalisatie van gelaat, nek, decolleté en borsten
    striae behandeling op lichaamsdelen (bijv. borsten, dijbeen, armen)
  • behandeling voor huidproblemen zoals een acne gevoelige huid, eczeem
  • behandeling bij recentelijk verkregen littekens
  • behandeling voor pigmentatiestoornissen en huidverkleuringen

PQAGE heeft een unieke drievoudige werking:

  • Het zorgt direct voor een liftend en huidverstrakkend effect van de huid.
  • Het stimuleert de huideigen collageen- en elastine aanmaak voor een zichtbaar stevigere, jongere huid. Dit gebeurt echter niet meteen maar na gemiddeld 21 dagen na de behandeling zoals bij iedere chemische peeling.
  • Deze peeling formule bevat tevens huidoplichtende ingrediënten. Deze egaliseren uw huidskleur per direct, waardoor uw huid er rustig, fris en egaler van kleur uitziet.

Afhankelijk van de conditie van uw huid wordt een behandelplan opgesteld.
PQAGE mag wekelijks aangebracht worden. Als onderhoudssysteem wordt 1x per maand geadviseerd. Om een sterk verouderde huid meteen een ‘flinke boost’ te geven kunnen we zelfs gedurende 1 week 3 behandelingen met de PQAGE uitvoeren!

Boek nu een losse behandeling of een kuur (6 – 8 behandelingen – 1x per week)