Voor een prachtig resultaat: Schoonheidsspecialist in Eemnes

Zoekt u een expert op het gebied van huid en schoonheid? Breng dan een bezoek aan schoonheidsspecialist Daniëlle van Kicken in Eemnes. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van  huidverbetering, huidverjonging, huidverzorging en schoonheid kunnen wij klanten behandelen met uiteenlopende huidaandoeningen uit andere Loosdrecht, De Bilt en Bilthoven!
Daniëlle van Kicken beschikt over een ruime keuze aan mogelijkheden, van peelings, meso thread lifting, NLite/Regenlite laser, IPL definitief ontharen, couperose en pigment verwijderen. Wijnvlekken, rocasea, Botox/Fillers, Hyaluron, eczeem, acne en microneedling om uw huid er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Samen met u kiezen wij de beste oplossing voor uw omstandigheden. U vindt een compleet overzicht van onze diensten op de website. Maak meteen een afspraak.

Schoonheidsspecialist behandelt acne, littekens, verouderde huid…
Gemakkelijk te bereiken vanuit Bilthoven, De Bilt en Loosdrecht

Als schoonheidsspecialist heeft Daniëlle van Kicken een prachtige salon opgericht in Eemnes, ’t Gooi. Wij helpen regelmatig mensen uit bijvoorbeeld De Bilt, Loosdrecht en Bilthoven. Natuurlijk bent u van harte welkom. Heeft u last van acne of littekens, of wilt u uw huid er weer jong en stralend uit laten zien? U bent bij ons voor allerlei soorten behandelingen aan het juiste adres! Voor een indruk van de resultaten, bekijk dan direct ons fotoalbum.

Bij Daniëlle van Kicken kunt u terecht voor:

  • Zeer persoonlijke benadering
  • 25 jaar ervaring
  • Maatwerk voor een optimaal resultaat
  • Up to date behandelingen; meso therapie thread lifting, peelings, micro needling, NLite/Regenlite laser, IPL, couperose, pigment, wijnvlekken, wratten, rosacea
  • Een effectieve, resultaatgerichte en doordachte behandeling

Daniëlle van Kicken helpt u graag

Schoonheidsspecialist en huidspecialist Daniëlle van Kicken zorgt dat u vanuit de moderne salon in Eemnes, ’t Gooi geholpen wordt met de verzorging van uw huid. Neem gerust een kijkje naar de tarievenlijst voor een compleet overzicht. Of contacteer ons meteen voor een afspraak!