Daniëlle van Kicken werkt met professionele merken zoals Dr. Zein Obagi

Wanneer u op zoek bent naar een goede behandeling voor uw probleemhuid dan zit u goed bij schoonheidsspecialist Daniëlle van Kicken in Eemnes. Zij is gemakkelijk te bereiken van Utrecht, Almere en Hilversum. Ook kunt u bij haar de producten van topmerk Dr. Zein Obagi kopen. Deze producten zorgen dat uw huid er weer stralend en gezond uitziet, terwijl u er het huis niet voor uit hoeft. U kunt deze artikelen online bestellen via de Dr. Zein Obagi webwinkel. Bekijk direct ons aanbod aan Dr Zein. Obagi producten en aarzel niet om veilig en snel een bestelling te plaatsen! Wij geven u een gratis huidadvies en adviseren u dan een van de lijnen van ZO Skin health by Dr. Zein Obagi & ZO Medical by Dr. Zein Obagi. Contacteer ons meteen voor meer informatie.

Ervaren schoonheidsspecialist met prachtig salon in Eemnes

Als schoonheidsspecialist en huidspecialist heeft Daniëlle van Kicken een prachtige salon opgericht in Eemnes, ’t Gooi. Deze locatie is makkelijk bereikbaar voor mensen uit bijvoorbeeld Utrecht, Hilversum en Almere. Of u nu last heeft van acne of littekens, of wanneer u uw huid er weer jong en stralend en gelift uit laten zien, u bent bij ons voor allerlei soorten behandelingen zoals meso therapie/thread lifting, NLite/regenlite laser, Botox/Fillers, Hyaluron, IPL voor definitief ontharen, couperose en pigment verwijderen aan het juiste adres. Voor een indruk van de resultaten nodigen wij u uit ons fotoalbum te bezichtigen!

Bij Daniëlle van Kicken kunt u terecht voor:

  • Maatwerk voor een optimaal resultaat; meso therapie thread lifting, peelings, micro needling, NLite/Regenlite laser, IPL, couperose, pigment, wijnvlekken, wratten, rosacea
  • Up to date behandelingen
  • Een effectieve, resultaatgerichte en doordachte behandeling
  • Zeer persoonlijke benadering
  • 25 jaar ervaring

Daniëlle van Kicken helpt u graag

Schoonheidsspecialist en huidspecialiste Daniëlle van Kicken helpt u vanuit de salon in Eemnes graag met het behandelen van uw huid. Neem gerust een kijkje naar de tarievenlijst voor een compleet overzicht. Neem meteen contact op voor meer informatie!