Schoonheids- en huidspecialiste

Heeft u last van acne, acne littekens of andere problemen met acne ? Schakel dan de hulp in van schoonheidsspecialiste Daniëlle van Kicken die vanuit de schoonheidssalon in Eemnes werkzaam is in ’t Gooi, Laren en Naarden. Zij helpt graag met een behandeling tegen verschillende huidaandoeningen of met cosmetische behandelingen. Met 25 jaar ervaring zijn wij prima in staat u te helpen met verschillende behandelingen die er voor zorgen dat u een prachtige, effen huid krijgt of houdt. Contacteer ons meteen.

Voor welke behandelingen gaat u naar de schoonheidsspecialist?

Schoonheidsspecialiste Daniëlle van Kicken heeft zich gespecialiseerd in alle aspecten van huidverbetering,  schoonheid- en huidverzorging. Woont u in de omgeving van Naarden, ’t Gooi of Laren? Kom dan bij ons in Eemnes langs voor een aangename en professionele behandeling. Wij werken met uitgebreide kennis en de beste kwaliteit apparatuur zoals onder andere de Nlite laser en diverse peelings speciaal voor acne.  Bovendien bent u bij ons ook welkom wanneer u naar andere huidverbeterings-en huidverzorgingsbehandelingen op zoek bent. Benieuwd naar de behandelingsresultaten? Bekijk ons fotoalbum!

Bij Daniëlle van Kicken kunt u terecht voor:

  • Up to date behandelingen; meso trhead lifting, Nlite laser, microdermabrasie en diverse peelingen van licht tot diep, IPL ontharen, elektrische epilatie, couperose behandeling en pigment verwijderen
  • Een effectieve, resultaatgerichte en doordachte behandeling;
  • 25 jaar ervaring;
  • Zeer persoonlijke benadering;
  • Maatwerk voor een optimaal resultaat.

Maak direct een afspraak

Vanuit Naarden, ’t Gooi of Laren zijn wij zeer eenvoudig te bereiken. U bent van harte welkom een afspraak te maken of vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie.