Professionals staan voor u klaar

Breng een bezoek aan schoonheidsspecialist en huidspecialiste Daniëlle van Kicken in Eemnes wanneer u een expert zoekt op het gebied van huid en schoonheid. Met jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en schoonheid, behandelt deze schoonheidsspecialist en huidspecialist mensen uit onder andere Soest, Soesterberg en Zeist! Daniëlle van Kicken beschikt over een ruime keuze aan mogelijkheden, van peelings, NLite/regenlite laser, IPL voor definitief ontharen, couperose en pigment verwijderen, meso thread lifting, Botox/Fillers, Hyaluron, wijnvlekken, rosacea, eczeem, acne tot microneedling, om uw huid er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Samen met u kiezen wij de beste oplossing voor uw omstandigheden. U vindt een compleet overzicht van onze diensten op de website.

Een gespecialiseerde schoonheidssalon vlakbij Soest, Soesterberg en Zeist

Als schoonheidsspecialist heeft Daniëlle van Kicken een prachtige salon opgericht in Eemnes, ’t Gooi. Deze locatie is makkelijk bereikbaar vanuit Zeist, Soest en Soesterberg. Heeft u last van acne of littekens of wilt u uw huid er weer jong en stralend uit laten zien? U bent bij ons voor allerlei soorten behandelingen aan het juiste adres! Voor een indruk van de resultaten bekijk direct ons fotoalbum.

Bij Daniëlle van Kicken kunt u terecht voor:

  • Zeer persoonlijke benadering
  • 25 jaar ervaring
  • Maatwerk voor een optimaal resultaat
  • Up to date behandelingen; meso therapie thread lifting, peelings, micro needling, NLite/Regenlite laser, IPL, couperose, pigment, wijnvlekken, wratten, rosacea
  • Een effectieve, resultaatgerichte en doordachte behandeling

Daniëlle van Kicken helpt u graag

Schoonheidsspecialist en huidspecialist Daniëlle van Kicken helpt u vanuit de salon in Eemnes, ’t Gooi,  graag met het verzorgen van een huid- of schoonheidsbehandeling. Neem gerust een kijkje naar de tarievenlijst voor een compleet overzicht of neem meteen contact op.