Voor een mooi resultaat

Wanneer u wijnvlekken heeft en die graag wilt laten verwijderen, kunt u terecht bij ervaren schoonheidsspecialist Daniëlle van Kicken. Zij heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring met het behandelen van allerlei huidproblemen.

Wat zijn wijnvlekken eigenlijk? Een wijnvlek is een aangeboren vaatafwijking. Hierbij zijn de haarvaten in de huid in diameter toegenomen. Hierdoor staat een roze tot paarse verkleuring. De bloedevaatjes kunnen nog verder uitzetten, waardoor de wijnvlek dikker en donkerder wordt. Deze aandoening is niet erfelijk en wel te behandelen. Net als couperose, Rosacea, ouderdomsvlekken en pigmentvlekken worden wijnvlekken behandelt met:

  • Specialepeelings voor het pigment: Deze peelings egaliseren de huidskleur, verminderen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. De sterkte van de peel is afhankelijk van uw huid en wordt meestal in sterkte opgevoerd .
  • NLite-V™/Regenlite laser:Deze veelzijdige laser vermindert o.a. pigment . Hiervoor zijn vaak wel meerdere behandelingen nodig.
  • IPL

Neem meteen contact op voor meer informatie!

Schoonheidsspecialist in Eemnes verwijdert wijnvlekken

Als schoonheidsspecialist heeft Daniëlle van Kicken een prachtige salon opgericht in Eemnes. Natuurlijk bent u ook van harte welkom. Heeft u last van wijnvlekken, ouderdomsvlekken of andere verkleuringen en wilt u deze laten verwijderen? U bent bij ons voor allerlei soorten behandelingen aan het juiste adres! Voor een indruk van de resultaten, bekijk dan direct ons fotoalbum.

Bij Daniëlle van Kicken kunt u terecht voor:

  • Zeer persoonlijke benadering
  • 25 jaar ervaring
  • Maatwerk voor een optimaal resultaat
  • Up to date behandelingen; meso therapie thread lifting, peelings, micro needling, NLite/Regenlite laser, IPL, couperose, pigment, wijnvlekken, wratten, rosacea
  • Een effectieve, resultaatgerichte en doordachte behandeling

Daniëlle van Kicken helpt u graag

Schoonheidsspecialist en huidspecialist Daniëlle van Kicken zorgt dat u vanuit de moderne salon in Eemnes, ’t Gooi geholpen wordt met de verzorging van uw huid. Neem gerust een kijkje naar de tarievenlijst voor een compleet overzicht. Bel of mail ons voor meer informatie of het maken van een afspraak.