Professional Daniëlle van Kicken staat voor u klaar

Voor het verwijderen van wratten kunt u terecht bij Daniëlle van Kicken. Als schoonheidsspecialist is zij gespecialiseerd in allerlei huidaandoeningen. Wanneer u last heeft van wratten ziet u harde, eeltige plekken met een ruw oppervlak. Dit wordt veroorzaakt door het Human Papilloma Virus (HPV). Dit kan besmettelijk zijn. Wratten komen vaak voor bij zowel kinderen als volwassenen en het is aan te raden ze snel te verwijderen. Wratten komen vaak voor op handen en voeten en zijn vervelend maar niet kwaadaardig. Bij 80% van alle mensen zijn ze binnen 1 jaar volledig verdwenen. Voor het verwijderen van wratten hanteren wij de behandelingsmethode met de NLite-V™/Regenlite laser:  deze laser brandt de bloedvaatjes dicht die de wrat van voeding en zuurstof voorzien: hierdoor gaat de wrat dood. Neem contact op voor meer informatie.

Gespecialiseerd in verwijderen van wratten

Als schoonheidsspecialist heeft Daniëlle van Kicken een prachtige salon opgericht in Eemnes, ’t Gooi. Heeft u last van acne, wratten of littekens, of wilt u uw huid er weer jong en stralend uit laten zien? Heeft u ouderdomsvlekken, wijnvlekken of pigmentvlekken? U bent bij ons voor allerlei soorten behandelingen aan het juiste adres! Voor een indruk van de resultaten bekijk direct ons fotoalbum.

Bij Daniëlle van Kicken kunt u terecht voor:

  • Zeer persoonlijke benadering
  • 25 jaar ervaring
  • Maatwerk voor een optimaal resultaat
  • Up to date behandelingen; meso therapie thread lifting, peelings, micro needling, NLite/Regenlite laser, IPL, couperose, pigment, wijnvlekken, wratten, rosacea
  • Een effectieve, resultaatgerichte en doordachte behandeling

Daniëlle van Kicken helpt u graag

Schoonheidsspecialist en huidspecialist Daniëlle van Kicken helpt u in haar salon in Eemnes graag met het verzorgen van een huid- of schoonheidsbehandeling. Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren. Wij staan voor u klaar met alle antwoorden.